TANQUERAY NO.TEN GIN&TONIC
לכוס יין מלאה בקרח
מוזגים 2 מנות ג'ין טנקרי טן (Tanqueray No. 10 Gin) וממלאים FEVER-TREE TONIC עד סוף הכוס
מערבבים בעדינות ומקשטים בפלח אשכולית אדומה וענף תימין
סדרת המיקסרים של FEVER-TREE גאה להיות הטרנדית והאהובה ביותר על ידי 50 הברים הטובים בעולם מזה עשור. המיקסרים של FEVER-TREE מיוצרים בקפידה מחומרי גלם איכותיים, קני סוכר ומי מעיינות טבעיים, ללא ממתיקים מלאכותיים. הודות לאיזונם המושלם, המיקסרים של FEVER-TREE נפלאים לערבוב עם תזקיקי איכות כגון טקילות יוקרה, ג'ינים משובחים ועוד.
לא פלא שמשנת 2004 ועד היום FEVER-TREE הוא הטוניק הנמזג במסעדות ובברים הטובים והנחשבים בעולם.
הכינו את הדרינק המושלם אצלכם בבית!
לכוס יין מלאה בקרח
מוזגים 2 מנות ג'ין טנקרי טן (Tanqueray No. 10 Gin) וממלאים FEVER-TREE TONIC עד סוף הכוס
מערבבים בעדינות ומקשטים בפלח אשכולית אדומה וענף תימין
מי טוניק מוקפדים ומדויקים המיוצרים מרכיבים איכותיים וייחודיים. מתובל בכינין מקונגו, זהו הכינין המקורי בו השתמשו בייצור טוניק בעבר בנוסף לתפוז מריר ממקסיקו, שילוב הדרי שנותן דוגמה לאיך מי טוניק אמורים להיות.
200ml
לכוס גבוהה מלאה בקרח
מוזגים 2 מנות וודקה קטל וואן (Ketel One) וממלאים את יתרת הכוס ב-FEVER-TREE MEDITERRANEAN
סוחטים לכוס רבע ליים טרי ומקשטים בתפרחת נענע רעננה
מי טוניק פרימיום בשילוב תימין לימוני ורוזמרין, מיקסר מרענן עם טעמים עשבוניים. מתאים לאנשים שאוהבים טוניק ומחפשים לגוון עם משהו חדש ומפתיע.
200ml
לכוס גבוהה מלאה בקרח
מוזגים 2 מנות וויסקי סינגלטון 12 (Singleton 12). מוסיפים FEVER TREE GINGER ALE עד סוף הכוס
מערבבים בעדינות ומקשטים בפלח תפוז טרי
הגרסה המעודנת יותר של מיקסרי הג'ינג'ר, ג'ינג'ר אייל FEVER-TREE משלב 3 סוגי ג'ינג'ר, ג'ינג'ר ירוק מחוף השנהב המעניק טעמים רעננים, ג'ינג'ר מניגריה המעניק טעמים אדמתיים וג'ינג'ר מחבל קוצ'ין שבהודו המעניק טעמים שוקולדיים. אך הוא פחות חריף, מעט מתוק יותר, ובעל ניחוחות של הדרים שמאפשרים למיקסר לזרוח עם תזקיקים חומים לדוגמה וויסקי או קוניאק.
200ml
בכוס נמוכה מלאה בקרח
מוזגים 2 מנות וודקה קטל וואן (Ketel One) ומוזגים FEVER-TREE GINGER BEER עד סוף הכוס
סוחטים לכוס רבע ליים טרי, מערבבים בעדינות ומקשטים בפלח ליים טרי ותפרחת נענע רעננה
מיקסר בטעמי ג'ינג'ר חרפרפים ומרעננים בתהליך הכנת הג'ינג'ר ביר FEVER-TREE משתמשים ב-3 סוגים של שורש ג'ינג'ר, ג'ינג'ר ירוק מחוף השנהב המעניק טעמים רעננים, ג'ינג'ר מניגריה המעניק טעמים אדמתיים וג'ינג'ר מחבל קוצ'ין שבהודו המעניק טעמים שוקולדיים. הג'ינג'ר נחלט במשך 24 שעות ולאחר מכן עובר תהליך תסיסה. התוצאה היא משקה עם טעם ג'ינג'ר אמיתי ועומק מעניין.
200ml